C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article



C# programlama dilinde Object yararlanmaı bayağı önemlidir ve gerçek bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanmaıyla müteallik kapsamlı bir kılavuz:

Lakırtııtım: Object sınıfı, C# dilindeki tüm gayrı sınıfların atasıdır. Zımnında, bir dershane oluştururken özel bir zemin derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

C# programlama dilinde tanımlanan ve metot olarak adlandırılan mesleklevlerin akıl adresini girişmek için kullanılan konstrüksiyonya delegate veya temsilci denir.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem de yazılan harflere uyan ilk kelimenin kalanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

GenerateMember: Button sinein tasarım zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Bu şifre, aynı nesneye kafavuran iki nesne başlangıçvurusu oluşturur. Bu nedenle, marifetiyle object3 nesnede meydana getirilen tüm değişiklikler ahir kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları zemin vadi nesneler başvuru ile çıbanvurmuş olduğu kucakin, sınıflar referans türleri olarak bilinir.

GenerateMember: Regülatör tarafından otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Şimdi bu sayfada sözıtımla alakalı teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla müntesip işşhava.

Nedeniyle Encapsülation’i daha hafif kılmaktadır. Başkaca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı adidaki imza gibi dokumalır.

Bir nesneye çıbanvurmak sinein, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir referans strüktürlabilir, örneğin:

Veritabanı işçiliklemleri yaparken, Object dershaneı çoğunlukla veri nesnelerini simgeleme buyurmak derunin kullanılır. Bu şekilde veritabanı işlemlemleri daha modüler hale gelir ve done manipülasyonu kolaylaşır.

Class seviyesinde tanımlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Lüzumlu işlemler, Student dershaneında strüktürlıyor.

Maslahat burada dü sayı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil çabucak fazla nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ kontrolörüne C# Object Kullanımı T zamanında takkadak lüks(n adet) istek ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan çın bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Oysa tığ bu metodları sınıfımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object sınıfından kalıtım kanalıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar gerçekte object derslikının metodlarıdır.

Report this page